O nama

“Mondial 90” je porodična firma koja je nastala je 1.7.1992, dobivši ime po Mondialu, Svetskom prvenstvu, koje je 90-e godine održano u Italiji. Glavna delatnost firme po otvaranju je bila spoljna i unutrašnja trgovina, i to mašinama i alatima za obradu drveta, Italijanske proizvodnje. Vremenom poslovanje firme se širilo i broj kupaca je postao sve veći, a samim tim “Mondial 90” vremenom zauzima lidersku poziciju na tržištu prodaje mašina i alata iz oblasti drvne industrije, kako u Srbiji i Crnoj Gori, tako i u svim republikama bivše Jugoslavije.

2000. godine pored mašina za drvnu industriju firma počinje da uvozi i radi sa kvarcom. Kvarc je Italijanske proizvodnje, firme Stone Italiana, Verona. U početku smo se bazirali na prodaju podnih i zidnih kvarcnih ploča dimenzija 30x30cm, 40x40cm i 60x60cm. Zadovoljstvo kupaca navelo nas je da proširimo program kvarca na kuhinjske radne površine, stepeništa, solbanke koje se dobijaju iz tabli dimenzija 305x140cm.

Danas, s obzirom da je tržište drvne industrije u velikoj krizi, prodaja mašina i alata se vrši isključivo po narudžbini, dok rad sa kvarcom postaje sve obimniji. Firma “Mondial 90” pozicionirala se u Beogradu, u naselju Žarkovo, ulica Vodovodska 158, u blizini stadiona FK ŽARKOVO, gde se nalaze kancelarije, izložbeni salon i radionica.

 

IZVOLITE, BIĆE NAM ČAST DA NAS POSETITE!