O nama

“Mondial 90” je porodična firma koja je nastala je 1.7.1992, dobivši ime po Mondialu, Svetskom prvenstvu, koje je 90-e godine održano u Italiji.

Glavna delatnost firme po otvaranju je bila spoljna i unutrašnja trgovina, i to mašinama i alatima za obradu drveta, Italijanske proizvodnje.

Vremenom poslovanje firme se širilo i broj kupaca je postao sve veći, a samim tim “Mondial 90” vremenom zauzima lidersku poziciju na tržištu prodaje mašina i alata iz oblasti drvne industrije, kako u Srbiji i Crnoj Gori, tako i u svim republikama bivše Jugoslavije.

2000. godine pored mašina za drvnu industriju firma počinje da uvozi i radi sa kvarcom. Kvarc je Italijanske proizvodnje, firme Stone Italiana iz Verona, Italija. U početku naša firma se bavila isključivo prodajom podnih i zidnih kvarcnih pločica, međutim vremenom zadovoljstvo naših kupaca, kao i zahtevi tržišta naveli su nas da naš asortiman upotpunimo nabavkom i uslugom obrade kvarca u tablama velikih formata 305x140cm.

Danas “Mondial 90” sarađuje sa svim velikim svetskim brendovima iz oblasti kvarcnog kamena, mermera i granita. Samim tim širimo našu delatnost, postavljamo nove ciljeve i osvajamo nova tržišta. Firma “Mondial 90” pozicionirala se u Beogradu, u naselju Žarkovo, ulica Vodovodska 158, u blizini stadiona FK ŽARKOVO, gde se nalaze kancelarije, izložbeni salon i radionica.

Izvolite,
Biće nam čast da nas posetite!