Kvarcne radne ploče

Dugotrajan i svestran izbor za bilo koju kuhinju ili kupatilo

 

Kvarc koji se nalazi u našoj ponudi je Italijanske proizvodnje, firme Stone Italiana iz Verone. Naša kompanija danas sarađuje sa svim velikim svetskim brendovima iz oblasti kvarcnog kamena, mermera i granita. Zbog toga smo u mogućnosti da ponudimo nabavku i obradi velikih kvarcnih ploča formata 305 x 140 cm.

 

Kvarc je idealan materijal za:

 

  • Kuhinje,
  • Kupatila,
  • Šankove,
  • Stolove,
  • Poodprozorske ploče,
  • Pragove,
  • Kamine,
  • Stepeništa.

 

Premiere svega ovoga možete videti u galeriji naših radova, a možete pogledati i naše dosadašnje projekte. Sve slike su realne, slikane na lokaciji ugradnje ili u našoj radionici, jer se vodimo osnovnim vrednostima da se uspešno poslovanje gradi na istini i poverenju.

 

Dugotrajan i svestran izbor za bilo koju kuhinju ili kupatilo

 

Kvarcne radne ploče koje su u našoj ponudi sastoje se od 93% prirodnog mlevenog kvarca i 7 % poliesterskih smola, stklića, školjki , kamenčiča i sličnih primesa koji mu daju prelepe dekore.

 

Kvarcne redne ploče koje izrađujemo izgledaju kao da su od prirodnog kamena. Za razliku od prirodnog kamena, kvarce radne ploče su dostupne u bilo kom obliku i veličini, kao i u svim mogucim bojama. Poseduju izdržljivost i otpornost na habanje kao i prirodan kamen. S obzirom da se mogu stvoriti u bilo kom obliku, moguće je kreirati zidne obloge i sudopere/umivaonike od kvarca. Na taj način, kvarc će zaista ulepšati vaš dom.

 

Napomena: kvarc treba koristiti isključivo u enteriejruPitanja i odgovori (FAQ)

1

Zbog čega treba izabrati kvarcne radne ploče

2

Izbor boja

3

Koliko je kvarc izdržljiv?

4

Cena kvarcnih radni ploča


U nastavku se možete informisati o našim proizvodima, ili nas možete jednostavno kontaktirati kako bismo vam dali sve informacije koje vas zanimaju.

Radna ploča u Vašoj kuhinji je kao krov na Vašoj kući. Ona je štiti, daje joj dugotrajnost i lepotu

Kuhinjske radne ploče od mermera, kvarca i granita predstavljaju vrhunac ponude kada pričamo o uređenju kuhinje.

“Mondijal90” se već više od dve decenije stara da vaša kuhinja odiše elegancijom, dugovečnošću i unikatnošću koju donose kuhinjski elementi od prirodnog kamena.

“Mondial90” sarađuje sa svim velikim svetskim brendovima iz oblasti kvarcnog kamena, mermera i granita. Zbog toga smo u mogućnosti da vam ponudimo proizvode najvišeg kvaliteta i da omogućimo da se vaše ideje i želje sprovedu u delo.

U zavisnosti koje su Vaše želje, mi ćemo Vam izraditi radnu ploču po Vašim merama i željama od materijala koji će Vašoj kuhinji dati večnost. Kako biste se uverili da zaista nudimo uslugu najvišeg kvaliteta, predlažemo Vam da pogledate galeriju naših radova.

Koji materijal najbolji za radnu ploču u kuhinji?

Ukoliko niste sigurni koji material je idealan za radnu ploču u vašoj kuhinji, predlažemo vam da se informišete na stranicama koje detaljno objašnjavaju koje su prednosti i mane kvarca i mermera.

Za mermerne radne ploče za kuhinje možemo pre svega reći da se izdvaja svojom jedinstvenom lepotom i da je sigurno najelegantija opcija za vašu kuhinju. Treba pomenuti i da je svaki komad mermera jedinstven i neponovljiv, jer “priroda ne ponavlja svoja dela dva puta”. Pored toga što je izuzetno čvrst i dugotrajan, mermer je i otporan na ekstremno visoke temperature. “Mondijal90” izrađuje mermerne radne ploče od najkvalitetnijeg mermera i prema merama koje vi želite.

Sa druge strane, kvarcne radne ploče za kuhinje su veštačka tvorevina, i zahvaljujući tome imaju gotovo bezgraničnu paletu boja. Ali ono što je možda još važnije, mogu se izraditi u gotovo svakom obliku. Takođe je i ekstremno otporan na fizička oštećenja kao što su pucanje, grebanje, drobljenje… Čak je i zbog svoje neporoznosti u potpunosti otporan na fleke. Kvarcne radne ploče koje su u našoj ponudi sastoje se od 93% prirodnog mlevenog kvarca i 7% poliesterskih smola, satklića, školjki , kamenčića i sličnih primesa koji mu daju prelepe dekore. Maksimalni format kvarcnih ploča može biti čak 305 x 140 cm.

Ukoliko ste zainteresovani da ulepšate svoj dom radnom pločom od prirodnog kamena (mermera ili granita ) ili radnom pločom od kvarca, naš kontakt možete naći na ovoj stranici, a mi ćemo se postarati da vaš san postane java.